5 motive ca sa devi freelancer

Sa fi freelancer inseamna sa fi propriul tau sef, sa ai libertate de miscare, sa iti alegi “sefii”, sa lucrezi pentru tine si mai ales sa te autodisciplinezi. Sa devii freelancer inseamna sa fi liber profesionist pe un anumit domeniu, sa fi specialist si lunar sa castigi dublu decat castigai tu inainte ca angajat. Sa fipropriul tau angajator inseamna autodisciplina , responsabilitate singulara si organizare foarte buna. Sa iti planifici timpul  incat sa ai timp pentru de toate, sa ai timp de tine, sa iti predai la timp proiectele si sa ai satisfactie financiara nu este greu totul este sa vrei.

  De ce sa devii freelancer?  Motive care te vor face sa devi propriul tau sef

1.Timp mai mult pentru tine-sa te plimbi, sa citesti sa te ocupi de casa, sa faci ceea ce iti place. Cafreelancer iti poti bea in tihna dimineata cafeaua, poti iesi seara la o plimbare sau la pranz sa rezolvi diverse lucruri in oras fara sa te gandesti ca seful te va trage de maneca.

2.Orizonturi mai mari pe plan profesional-nu lucrezi doar pentru un singur client ci pentru mai multi. Cunosti oameni noi, comunici cu oameni noi se creeaza legaturi de durata. Orizonturile sunt mai mari cand lucrezi ca freelancer decat cand lucrezi ca un angajat intr-o companie.

3.Program flexibil-poti lucra dimineata 2 ore si seara 4 ore de exemplu. Iti faci programul de munca in functie de ceea ce vrei tu sa faci si poti alege cand sa lucrezi. Important este sa respecti termenul limita.

4.Mai multi bani-decat un salariu fix ai posibilitatea de a fi platit cum vrei tu si pe munca depusa. Poti sa ai dublu salariului dintr-o companie daca faci ca la carte treaba si iti respecti clientii.

  1. Branding personal– ca freelancer vei fi recomandat si altora care au nevoie de serviciile tale. Clientul pentru care ai lucrat va puncta activitatea ta in mod pozitiv si asta conteaza foarte mult. Iti poti construi brandingul personal si poti fi cel mai bun intr-un anumit domeniu.

Sunt 5 motive care te vor face sa devi freelancer. Nu mai sta pe ganduri si intra in piata celor mai libere joburi din lume. Fi propriul tau sef si nu vei regreta.

 

sursa: http://freelancer.congrazie.ro/5-motive-ca-sa-devi-freelancer/

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s