Alte idei pentru a face bani din Freelancing

In functie de ce stii sa faci, sunt cateva idei bune din care poti sa faci bani online.

Spre exemplu poti vinde obiecte online. Nu este nevoie de prea multe cunostiinte tehnice. Ideea este ca le poti cumpara de pe ebay spre exemplu, si le vinzi in tara pe diferite portaluri de vanzari online, care permit deschiderea de magazine virtuale ( gen shopmania, okazii, etc). Iti trebuie putin timp la inceput, sa te faci cunoscut. Si o camera foto rezonabila, pentru a posta poza produselor pe care le vinzi. Ai nevoie si de card bancar sau de cont paypal pentru a plati obiectele achizitonate de pe ebay. Ai sa fi surpins, exista nise pe piata, unde poti avea adaos chiar si de 50%. Piata electronicelor si electrocasniceleor este inca scumpa in Romania.

Alt exemplu, ofera asistenta online. Spre exemplu, tehnoredactare computerizata, creaza site-uri, ofera traduceri, fa research pe web. Unii manageri, care nu au timp suficent apeleaza la freelanceri pentru a primi rapoarte pe anumite teme, bazate pe research online. Poti sa-ti oferi serviciile la si asistent virtual. Astfel de anunturi in care iti oferi serviciile pentru microjoburi virtuale de acest fel poti posta pe zerodesk.ro, unde aptitudinile si expertiza iti permit sa faci usor bani online.

Sunt multe exemple de acest gen, care iti permit sa faci bani din activitati freelancingPoti sa faci poze pentru diverse evenimente, ai nevoie de o camera foto buna, in gama de pret 3000 – 8000 de ron, si sa studiezi putin tehnica fotografiei.

Daca te pricepi, poti sa faci costume pentru copii, pentru diverse serbari, sau pentru adulti, pentru teatru, etc. Poti organiza petreceri si evenimente pentru copii. Este o activitate foarte potrivita pentru un freelancer.

sursa : http://congrazie.ro/blog/view/14189/alte-idei-pentru-a-face-bani-din-freelancing

Lasă un comentariu